NYHEDER

14 Marts 2019
Så er vores hjemmeside igen kørende efter længere tids teknisk opdatering.  Vi forventer at der løbende vil blive opdateret på siden med yderligere informationer samt tilbud på konkrete produkter.  Sideløbende kan nyheder også findes på vores FaceBook side.
Vi er stadig i en rivende udvikling og kan inden længe informere om nye lokaler, så vi får endnu bedre mulighed for at kunne udvikle og leverer vores unikke produkter.
3 Oktober 2017
President Milling har indgået samarbejde med endnu en forhandler i Sverige – GROBA SYSTEMS AB.  Groba Systems har siden 2007 været drevet af Torgil Johansson og Anders Johansson som begge har mange års erfaring med landbrug.  Groba Systems operere primært i Skåne, men har også kunder i resten af Sverige og vil primært blive leverandør af President`s møller samt komplette anlægsprojekter.  Vi ser frem til det fremtidige samarbejde.
14 Juli 2017
Så er vi ved at få sendt det sidste anlæg ud af døren inden sommerferien.  Anlægget der består af et dobbelt møllearrangement med 2 stk 18 kw KSG møller, selvrensende filter, PHB8 blander, kornrenser samt komplet intern transport med U-render og kornsnegle.
14 Feb 2017
President Milling har igennem længere tid arbejdet sammen med Henric Dahlin i Sverige, både som kunde og som salgskonsulent til projekter.  Vi har nu valgt at udbygge samarbejdet således, at Henric Dahlin fremover er en del af vores forhandlernet i Sverige og samtidig vil Henric endvidere blive anvendt som President Milling`s lokale salgskonsulent og rådgiver, i det omfang dette med fordel kan anvendes.
Feb 2017
Efter meget lang ventetid, har vi nu endelig fået frigivet vores nye hjemmeside og vi håber at den kan give et indtryk af vores muligheder som samarbejdspartner.
Vi vil løbende udvikle siden med aktuelt information, samt løbende udbygning med produktinformationer mm.
Der arbejdes i øjeblikket på at få siden oversat til Engelsk for vores udenlandske kunder og forhandlere.  Comming Soon in English !